duminică, 18 octombrie 2015

Nu "toate-s la fel", ci atitudinea voastră e neschimbată.

Dragi băieți, am să vă dezvălui secretele pentru a deveni bărbați și a cuceri o femeie.
Înainte de a vă arunca cu capul înainte într-o relație, gândiți-vă bine și analizați situația, pentru că de cele mai multe ori, nu știți ce vreți de la viață, cu atât mai puțin de la o femeie. "Vreau sau nu o relație?" Aceasta este întrebarea care trebuie să vă macine mintea. Este de preferat să vă cunoașteți prioritățile, pentru a nu îi reproșa mai târziu, de exemplu, că nu puteți renunța la familie pentru a vă petrece timpul cu ea. Dacă ați trecut acest pas și sunteți siguri, nu o dezamăgiți și fiți pregătiți să-i arătați ce simțiți, oricât de greu ar părea sau oricât de grav ar fi rănit orgoliul vostru. Ea este alegerea voastră, la urma urmelor. Nu faceți promisiuni deșarte pe care nu le puteți respecta. Nu vreți, mai ales la început de relație, să o derutați pe femeia de lângă voi și să o lasați să se îndepărteze din cauza faptului că nu ați putut să fiți acolo pentru ea când avea cea mai mare nevoie, deși vă băteați cu pumnul în piept că o veți susține întotdeauna. Nu o mințiți. O relație frumoasă nu este bazată pe prostii, pe ascunzișuri sau sentimente schimbate de pe o zi e alta. Fii bărbat, fii acela pe care ea se poate baza. Recunoaște-ți vina dacă greșești și nu lăsa totul la voia întâmplării. Ține minte: încrederea se câștigă cu încredere. Dacă vrei să iți petreci timpul cu prietenii, să bei o bere sau pur și simplu îți dorești altceva, doar spune-i și ea va ințelege, dacă, desigur și ea este la fel de sinceră cu tine și devotată relației. Nu îi reproșați nimic, pentru că doare al dracului de tare. Cum am scris mai sus, să nu îi reproșați că nu puteți renunța la familie pentru a vă petrece timpul cu ea. Nu iși dorește acest lucru, nu vrea să faceți un sacrificiu și în niciun caz nu dorește să renunțați la familie pentru ea. Stiți ce vrea ea de fapt? Înțelegere și respect. Timpul va veni și îl va astepta, vă va aștepta și pe voi, dacă îi aratați respect. Ceea ce NU reiese din comportamentul pătat cu minciuni și reproșuri la adresa ei. Fiți atenți!
     Nu exagerați cu vorbele și cu declarațiile pe care nici voi nu le credeți, mult mai bine este să îi arătați de ce faptele fac diferența. Un trandafir sau un mesaj în miez de noapte îi pot aduce un zâmbet pe buze, oricât s-ar simți de rău. Așa că aratați-i de ce ați ales-o pe ea și faceți-o să se simtă iubită.
     Fiți loiali, dragi băieți. Când vă hotărâți să pășiți cu dreptul într-o relație, este clar că trebuie să renunțați la reputația de cuceritor. Femeile nu agreează poligamia, ci din contră, ele adoră loialitatea, sinceritatea și siguranța. Siguranța faptului că mâine nu o vei părăsi pentru o nouă cucerire. Cunosc cazuri de băieți care s-au întors la iubitele lor după ce au fost refuzați de alte femei. Hmm..înțelegeți de ce nu ii pot numi bărbați? Numai băieții iși pot considera iubita, planul de rezervă.
      Să vă spun mai pe îndelete: un bărbat adevarat știe ce iși dorește, atât de la viață, cât și de la femeia de lângă el, iși respectă promisiunile, este sincer si are puterea să recunoască când greșește. La urma urmei, greșeala murturisită este pe jumătate iertată. Bărbatul este alături de iubita lui și îi poate spune cât de mult o iubește, dar mai important, îi și demonstrează acest lucru, prin fapte, fără ca orgoliul să îi fie "smuls" din măduva spinării.
Voi în ce categorie vă clasați in acest moment? Băieți sau Bărbați? Dacă ați înțeles ceva, e că nu "toate-s la fel", ci atitudinea voastră e neschimbată, dragi băieți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu